İlçeler Haber Girişi : 05 Aralık 2011 15:54

En genç ana kademe üyesine plaket

En genç ana kademe üyesine plaket
AK Parti Palandöken İlçe Ana kademe kongresinde Ana kademeye geçerek Erzurum’un en genç yönetim kurulu üyesi olan 21 yaşındaki Ahmet Yalçın, Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat tarafından plaketle ödüllendirildi.
Erzurum Ajans-AK Parti Palandöken İlçe Ana kademe kongresinde Ana kademeye geçerek Erzurum’un en genç yönetim kurulu üyesi olan 21 yaşındaki Ahmet Yalçın, Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat tarafından plaketle ödüllendirildi.
AK Parti Palandöken İlçe Gençlik Kollarında İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat’la birlikte 2009’dan beri görev yapan Ahmet Yalçın, 2 yıl boyunca çeşitli birimlerde görev aldı. Geçen 20 Kasım’da yapılan Ak Parti Palandöken İlçe Ana Kademe Kongresinde, Ana Kademeye geçerek Erzurum’un en genç yönetim kurulu üyesi olan Polat’a iki yıl birlikte çalıştığı Gençlik Kolları Başkanı Polat tarafından başarı plaketi verildi. Bu güne kadar gece gündüz demeden birlikte çalıştıkları Yalçın’a başarı dileyen Polat, Yalçın’a yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

AK Parti Palandöken Gençlik Kolları toplantısına katılan il başkanı Yavuz Kocaman, partilerinin gençlere verdiği değeri bir kez daha vurgulayarak Ahmet Yalçın’ı tebrik etti.
Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ve yönetimine, İlçe Teşkilat Başkanı Murat Atar’a, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçe ve yönetimine teşekkür eden Ahmet Yalçın, bu noktaya gelmesinde emeği geçen Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat ve yönetimine de teşekkür ederek, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.