Spor Haber Girişi : 27 Ocak 2022 14:07

En önde kutlayan ben olacağım!

En önde kutlayan ben olacağım!
Erzurumspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör Erkan Sözeri, dadaşlara veda etti.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Bandırma yenilgisi sonrasında yollar ayrılan Teknik Direktör Erkan Sözeri, “İnşallah lig sonunda mavi-beyaz bayrakla şampiyonluğu en önde kutlayan isim olacağım. Şimdilik Allah ısmarladık” dedi.

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’la yolları ayrılan Teknik Direktör Erkan Sözeri, sezon sonunda bu Mavi-beyazlıların Süper Lige çıkacağına inandığını belirterek, yönetimin de taraftarın benimseyeceği ve şehirle dokusu uyuşacak bir teknik adamla anlaşması temennisinde bulundu.

 

Sözeri, Erzurumspor taraftarlarının ayrılık sürecinde yanında olmasından, iyi dileklerini iletmesinden ve kendisine destek vermesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Deneyimli teknik adam, “Erzurum’dan iyi niyetlerle ayrılıyorum. Taraftarın beni sevmesi ve yanımda olması gurur verici. İnşallah lig sonunda mavi-beyaz bayrakla şampiyonluğu en önde kutlayan isim olacağım. Şimdilik Allah Ismarladık” dedi.

 

Olanare ikinci Gomes vakası olmasın!

 

Samuel Olanare’nin transferi ile ilgili de konuşan tecrübeli teknik direktör Erkan Sözeri, “Olanare’yi uzun bir araştırma ve incelemeler sonucunda transfer ettik. Kalitesi belli. Forvet oyuncuları gol attıkça mutlu olur. Olanare de gol atamadığı dönemlerde zaman zaman bireyselliğe fazla kaçtı. Basit oynadığında neler yaptığını hepimiz gördük. Bakın geçen sezon Ricardo Gomes’de Erzurum’da çok eleştirildi ama Partizanda yarım sezonda 22 gol attı. Olanare adaptasyonunu tam sağladığında gol attığında inanıyorum ki, gollerini Erzurumspor ve Erzurumspor taraftarları için sıralayacak. Kesinlikle Olanare iyi bir futbolcu ve bunu Erzurumspor çatısı altında kanıtlayacak. Ben kendisine güveniyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.