Bölge Haber Girişi : 03 Haziran 2011 00:00

Engelli öğrencilerden Öztürk'e ziyaret!..

Engelli öğrencilerden Öztürk'e ziyaret!..
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk engelli öğrencileri makamında kabul etti. Engellerine rağmen kendilerine özgü marifetleriyle çeşitli eserler ortaya koyan öğrenciler beraberlerinde getirdikleri tabloları Vali Öztürk'e gösterdiler.

Erzurum Ajans-Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk engelli öğrencileri makamında kabul etti.

Engellerine rağmen kendilerine özgü marifetleriyle çeşitli eserler ortaya koyan öğrenciler beraberlerinde getirdikleri tabloları Vali Öztürk’e gösterdiler.

Çizmelioğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Yusuf Aslan, Ahsen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Melek Çeler ile Uzmanlar Özel Eğitim Okulu'ndan işitme engelli Emrah Çoban'ı başarılarından dolayı tebrik eden Vali Öztürk en kısa zamanda kendilerini çalışma ortamlarında ziyaret etmek istediğini söyledi.

Marifetleriyle herkesi kendilerine hayran bırakan öğrencileri kabul eden Vali Öztürk beraberlerinde getirdikleri resimleri bir süre inceledi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Öztürk, ellerini kullanamadığı için sol ayağı ile resim yapan Yusuf Aslan’ın Ressam Ahmet Güneş Tekin ile tanışma talebini yerine getireceklerini söyledi.

Daha önce kendi resmini de karakalem çalışması ile yapan Yusuf Aslan ve diğer öğrencileri tebrik eden Vali Öztürk öğrencilere çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.