Kültür-Sanat Haber Girişi : 05 Aralık 2013 19:43

Engelli vatandaşlar için seferber oldular

Engelli vatandaşlar için seferber oldular
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, kentteki engelli ve dezavantajlı vatandaşları spora ve gençlik aktivitelerin içine çekmek için işbirliği yaptı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, kentteki engelli ve dezavantajlı vatandaşları spora ve gençlik aktivitelerin içine çekmek için işbirliği yaptı. Bunun için Erzurum GHSİM'de bir toplantı yapıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yer ile diğer yetkililerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda. SHÇEK çocukların hem sporda hem de gençlik aktivitelerinde daha fazla yer alması ve gençlik liderlerinin de dezavantajlı ve engelli durumda bulunan gençler için yoğun bir çalışma programı uygulaması gerektiği savunuldu. Malzemeleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından karşılanacak olan öğrenciler, Erzurum GHSİM'nin sahalarında, spor salonlarında ve buz salonlarında antrenörler nezaretinde spor yapabilecekler.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.