Erzurum Haber Girişi : 18 Kasım 2014 18:00

ER-VAK kadın komisyonu bilgilendirme konferanslarının ilkini yaptı

ER-VAK kadın komisyonu bilgilendirme konferanslarının ilkini yaptı
Erzurum'un en büyük sivil toplum kuruluşu olan Erzurum Kalkınma Vakfı Kadın Komisyonu tarafından bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan bilgilendirme ve farkındalık oluşturma konferanslarından ilki ETSO Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Erzurum'un en büyük sivil toplum kuruluşu olan Erzurum Kalkınma Vakfı Kadın Komisyonu tarafından bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan bilgilendirme ve farkındalık oluşturma konferanslarından ilki ETSO Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

"18 Kasım Antibiyotik Farkındalık Günü" münasebetiyle organize edilen ve konusu "Gereksiz antibiyotik kullanım ve sonuçları" olan konferans ER-VAK üyesi Prof. Dr. Zülal Özkurt tarafından veridi. ER-VAK Kadın Komisyonu Başkanı Nuran Çelenk, kamu oyunu bilgilendirmek maksadıyla yapacakları konferansların önümüzdeki günlerde devam edeceğini söyleyerek, Erzurumlu hanımların bu konferanslara ilgilerini beklediklerini dile getirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.