Siyaset Haber Girişi : 10 Mayıs 2018 11:11

Erdoğan-İnce görüşmesindeki koltuk detayı

Erdoğan-İnce görüşmesindeki koltuk detayı
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmesinde dikkat çeken bir detay yer aldı.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde dün CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi ağırladı.

Seçimler öncesi en çok merak edilen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü ve ikili birbirlerine başarı dileyerek görüşmeden ayrıldı.

Ancak bu zirvede dikkat çeken bir ayrıntı sosyal medyada uzun süre tartışıldı.

Görüşme esnasında Erdoğan, gösterişli bir koltukta otururken, misafir olarak AK Parti Genel Merkezine giden, İnce’nin sade bir koltukta ağırlanması dikkat çekti.

İNCE: KOLTUK HABERLERİNE İTİBAR ETMEYİN

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden değerlendirmede bulundu.

Görüşmede hiçbir saygısızlık olmadığını ve koltuk haberlerine itibar edilmemesi gerektiğini belirten İnce, "AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan ile 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdik, sohbet ettik, başarı diledik. Ortada hiçbir saygısızlık yoktu, koltuk haberlerine itibar etmeyin, ben kimseye haksızlık etmem." dedi.

“ERDOĞAN SALTANAT KOLTUĞUNDA GİBİ”

Öte yandan bu kritik görüşmenin değerlendirildiği CNN Türk’te SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, konuya değinerek, “Cumhurbaşkanının burada saltanat koltuğu gibi bir koltukta oturması dikkat çekiyor. Buna dikkat etmek gerekir. Fotoğrafa bakıldığında Erdoğan bir saltanat koltuğunda gibi, Muharrem İnce ise oraya iliştirilmiş bir sandalyenin üzerinde gibi duruyor” ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.