Erzurum Haber Girişi : 21 Mart 2013 22:18

ERGİAD mobilya üreticilerini topladı

ERGİAD mobilya üreticilerini topladı
ERGİAD Mobilya üreticilerini sabah kahvaltısında toplayarak iş birliği güç birliği konusunda bilgi verdi.
Erzurumajans- Programda KOSGEB yetkilileri KOSGEB'in İş birliği Güç Birliği Destek Programı hakkında mobilya üreticilerini bilgilendirdi.

KOBİ Uzman Yardımcısı Lütfullah Aktaş, üreticilere en az 5 kişi birleşerek mevcut işletmelerine devam ederken yeni bir işletme kurarak rekabet gücünü artırabileceklerini belirterek, KOSGEB'in İşbirliği Güç Birliği destek programı kapsamında 250 bin TL geri ödemesiz hibe, 500 bin TL geri ödemeli sıfır faizli kredi alınabileceği bu alınan kredilerle iş birliği Güç Birliği yapılabileceğini söyledi.

Üreticiler membran kapak üretiminde birleşmek istediklerini ifade ederek bu konuda KOSGEB' in sunduğu iş birliği güç birliği destek programının detayları konusunda bilgi aldı.

KOSGEB'in İş birliği Güç Birliği Destek programı hakkında bilgilenen üreticiler "Bizi bu desteklerden niçin bağlı olduğumuz oda haberdar etmiyor. Bağlı olduğumuz oda bu desteklerden bizi haberdar etmeli" diyerek sitemde bulundular.
ERGİAD üyesi olmayan çok sayıda üretici de katıldı ve derneğin yapmış olduğu çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade ederek bu tür destek ve çalışmalardan haberdar olmak için dernek üyeliğini başlattılar.

Mobilyacılar Komitesi Başkanı Ebubekir Aksu, İpek yolu Mobilya AVM konusunda "Üreticiler olarak sizlerde buna benzer bir çalışma yaparak üreticileri bir araya toplaya bilirsiniz. Sizler birlik ve beraberlik yapmak istediğinizde derneğimiz sizin yanınızda olacaktır. Projelendirme ve projenin resmi takibatını yapmaya hazırız" diyerek üreticilere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.