Bölge Haber Girişi : 17 Aralık 2009 11:48

ERGİAD'dan gelecek vizyon hazırlığı!..

ERGİAD'dan gelecek vizyon hazırlığı!..
ERZURUM- Erzurum Genç İşadamları Derneği (ERGİAD)'nin, geleceğin vizyoner işadamlarını yetiştirmek için kurs düzenleyeceği bildirildi.

ERGİAD Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek, geleceğin işadamı ve liderlik kursuna çok sayıda genç ve vizyoner işadamı adayının katılacağı belirtildi.

Psikolog Danışman Asım Aydın'ın liderlik, yönetim ve danışmanlık gibi konularda toplam üç saatlik kurs vereceğini belirten ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, şöyle dedi:

"Geleceğin işadamlarında bir takım özellikler aranıyor. Risk üstlenmek, teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilmek, halkla ilişkiler, beden dilini kullanmak, iş kanunu ve finansmanı bilen lider vasıflı yöneticiler artık geleceğin işadamı olarak görülüyor. Biz de bu yeteneklere sahip vizyoner işadamlarını yetiştirmek için kurs düzenledik. Şimdiden kursa büyük ilginin olması bizleri mutlu etti. Kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecek." (CİHAN)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.