Magazin Haber Girişi : 25 Aralık 2011 18:22

Erkal yeni albümünü go-kart pistinde tanıttı

Erkal yeni albümünü go-kart pistinde tanıttı
Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal, piyasaya yeni çıkardığı "Burnumda Tütüyorsun" adlı 11. albümünün tanıtımını go-kart pisti üzerinde yaptı.

Erzurum Ajans-Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal, piyasaya yeni çıkardığı "Burnumda Tütüyorsun" adlı 11. albümünün tanıtımını go-kart üzerinde yaptı. Sanatçı Metin Şentürk`e özenen Erkal, araç üzerinde hünerlerini sergiledi.

Erzurum Alış veriş Merkezi (AVM) zemin katında hizmete sokulan go- kart pistinin açılış törenine katılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal, burada piyasaya çıkardığı yeni albümünün tanıtımını yaptı. Go-kart aracına binerek albümünün tanıtımını yapan Erkal`a hemşehrileri sevgi selinde bulundu. Zaman zaman izdihamın yaşandığı tanıtımda Erkal ile fotoğraf çektirmek isteyenler adeta birbirleriyle yarıştı. 

 

Go-kart üzerinde farklı bir albüm tanıtımı yaptığını ifade eden Erkal, "Metin Şentürk, Go-kart`a biniyor. Benimde hep içimde bir uhde idi. Bugün bende Go-kart`a binme keyfine varıyorum" dedi.

Piyasaya yeni çıkardığı "Burnumda Tütüyorsun" adlı 11. albümünde 5 hareketli 5`de duygusal parçaların yer aldığını belirten Erkal, "İlk kez memleketim Erzurum`da albümümün tanıtımını yapıyorum" diye konuştu.

Erkal, daha sonra go-kart pistinde bindiği araçta hünerlerini sergiledi. İlk denemesinde bariyerlere çarpan sanatçı Erkal`a görevliler yardımcı oldu. Kısa sürede Go-kart`a alışan Erkal, izleyenlerin yoğun alkışını aldı. İbrahim Erkal, Go-kart sürüşünün ardından hayranlarıyla biraraya gelerek imza dağttı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ıssı somun teze yağ 01 Ocak 1970 02:00

    Şarkıcı hemşerimiz ALBÜMÜ çıkınca ERZURUMU tanıyor,sonra arkasını dönüp unutup gidiyor..Kendisinden ne hayır gördükki albümünden ne görelim.Şarkılarını Erzurumda değil villasında tanıtsaydı daha etkili olurdu..

  • ali 01 Ocak 1970 02:00

    Nasıl iş bu arkadaş ya bu şehrin havasında mı suyunda mı :) albüm tanıtıyorsun bari daha özel bir şeyler yap mantıklı bir şey yap . Go kart pisti üzerinde albüm mü tanıtılır . 8 dakikası 10 lira aga hem albüm kaç dakika sürüyor ona göre hesaplasa idin Sana da giydirmeseydi go kartçılar .

  • Bağbaşılı 01 Ocak 1970 02:00

    Tebrikler ve teşekkürler. Bize de albümü satın almak düşer.