İlçeler Haber Girişi : 29 Mayıs 2013 15:50

Erol Özkal, Avrupa Şampiyonası yolcusu

Erol Özkal, Avrupa Şampiyonası yolcusu
Yakutiye Spor Kulübünün başarılı sporcusu, 20 yıl sonra boksta Erzurum'a altın madalya getiren Erol Özkal, Avrupa Şampiyonasında 75 kiloda Türkiye'yi temsil edecek.
Erzurumajans-Yakutiye Spor Kulübünün başarılı sporcusu, 20 yıl sonra boksta Erzurum'a altın madalya getiren Erol Özkal, Avrupa Şampiyonasında 75 kiloda Türkiye'yi temsil edecek.

Boks Milli takımıyla birlikte Belerus Cumhuriyetine giden Özkal, 1 Haziran'da başlayacak şampiyonada Ali Korkut'a verdiği madalya sözünü yerine getirmek istediğini söyledi.

Yakutiye Spor'un altın eldiveni Erol Özkal, Belerus Cumhuriyetinin başkenti Minsk'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek. 1 Haziran tarihinde başlayacak olan Avrupa şampiyonasına altın madalya hedefiyle giden Erol Özkal, "Belediye Başkanımız Ali Korkut'a altın sözüm var. Başkanımın da bana sözü var. Hedefim altın madalya ile Türk milletini, Erzurum'umuzu ve Belediye Başkanım Ali Korkut, Yakutiye Spor Kulübü Başkanımız Ferhat Mergan'ı mutlu etmek. Benim için bu şampiyona çok önemli. Spor kariyerim açısından da önemli. İnşallah bana güvenenleri, mahcup etmeyeceğim" dedi.

1 Haziran tarihinde Belarus Cumhuriyeti'nin başkenti Minsk'de yapılacak Avrupa Şampiyonasında 75 kiloda Türkiye'yi temsil edecek olan Erol Özökal'a başarı dileklerini sunan Ali Korkut, "Böylesi başarılı sporcularımızı gördükçe gençlere verdiğimiz desteğin ne kadar yerinde olduğunu görüyorum. Erol'a başarılar diliyorum. İnşallah Avrupa'dan altın madalya ile döner, milletimizi ve Erzurum'umuzu sevince boğar. Bizde elbette gereğini yerine getiririz" şeklinde konuştu.

Yakutiye Spor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan'da sporcuları Erol Özkal'a başarılar dilerken, kendisinden başarı beklentilerinin yüksel olduğunu söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.