Bölge Haber Girişi : 07 Temmuz 2011 00:12

Erzincan'da esrar operasyonu!..

Erzincan'da esrar operasyonu!..
Erzincan Polisi tarafından yapılan yol kontrolü sırasında şüphe ile durdurulan araçta yapılan aramada, gizli bölmelerinde 29 kilogram 695 gram toz esrar ele geçirildi.

Erzurum Ajans-Erzincan Polisi tarafından yapılan yol kontrolü sırasında şüphe ile durdurulan araçta yapılan aramada, gizli bölmelerinde 29 kilogram 695 gram toz esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre 2 Temmuz Cumartesi günü Erzincan - Erzurum Karayolu’nda yapılan yol uygulaması sırasında durdurulan bir araçta kimlik kontrolü yapıldı. Araçta bulunan iki kişinin tutarsız ifadelerinden şüphelenilerek, narkotik köpeği ile yapılan arama da aracın iç döşemeleri ve stepnesinde toplam 28 paket olmak üzere 29 kilogram 695 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan H.B. ve D.B isimli şahıslar gözaltına alındı, polisteki sorgusunun ardından adli mercilere sevk edilen şahıslardan H.B isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.