Erzurum Haber Girişi : 05 Temmuz 2014 15:45

Erzurum, Başbakan Erdoğan'a hazırlanıyor

Erzurum, Başbakan Erdoğan'a hazırlanıyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın saat 16.00'da Erzurum İstasyon Meydanı'nda geçekleştirilecek olan miting alanının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.
Erzurumajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın saat 16.00'da Erzurum İstasyon Meydanı'nda geçekleştirilecek olan miting alanının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladıktan sonra ilk mitingini bugün Samsun'da gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan, yarın Erzurum İstasyon Meydanı'nda Erzurumlularla buluşacak. Miting alanının yapılacağı istasyon Meydanı'nda bir yandan tüm hazırlıklar devam ederken bir yandan da Erzurumlular, mitinge hazırlanıyor.

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim logolu TIR'ların getirildiği İstasyon Meydanı'nda miting öncesi gerekli bütün çalışmalar görevliler tarafından yapılıyor. Tarihi mitingin gerçekleştirileceği alanda güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.