Spor Haber Girişi : 01 Mayıs 2014 18:59

Erzurum, Buz Pateni Federasyonu'na talip...

Erzurum, Buz Pateni Federasyonu'na talip...
Türkiye Buz Pateni Federasyonu genel kurulu öncesi Erzurum'da bir araya gelen kulüp başkanları genel kurula aday çıkarma kararı aldı.
Erzurumajans-Türkiye Buz Pateni Federasyonu genel kurulu öncesi Erzurum'da bir araya gelen kulüp başkanları genel kurula aday çıkarma kararı aldı.

23 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak olan Türkiye Buz Pateni Federasyonu genel kurulu öncesi bir araya gelen kulüp başkanları Erzurum olarak genel kurula liste çıkaracaklarını açıkladılar.

Buz sporlarında Erzurum'un önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken kulüp başkanları, "Federasyon genel kuruluna Erzurum kulüpleri olarak tek liste ile gireceğiz. Türkiye'nin birçok noktasında buz sporlarıyla ilgili kulüpler olmasına rağmen Erzurum bu anlamda en etkin ilimiz. Tüm Türkiye'yi kucaklayacak ve buz sporlarına gerekli katkıyı sağlayacağına inandığımız bir yönetim oluşturarak genel kurulda delegelerin karşısına çıkmayı hedefliyoruz" dediler.

Kulüp başkanlarının Başkanlık için halen mevcut federasyon yönetiminde yer alan ve Eğitim Komisyonu başkanlığı görevini yürüten milli sporcu Erzurum Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu üzerinde yoğunlaştıkları ve önümüzdeki günlerde bu kararlarını ilan edecekleri kaydedildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.