Bölge Haber Girişi : 09 Mart 2010 03:49

Erzurum 2011 öncesi ciddi sınavda!.

Erzurum 2011 öncesi ciddi sınavda!.
Uluslar arası Alp Disiplini, Kayaklı Koşu ve Snowboard yarışları 25 ülke sporcusunun katılımıyla 11-16 Mart tarihleri arasında Palandöken’de yapılacak.

Erzurum Ajans-Uluslar arası Alp Disiplini, Kayaklı Koşu ve Snowboard yarışları 25 ülke sporcusunun katılımıyla 11-16 Mart tarihleri arasında Palandöken’de yapılacak.
Türkiye Kayak Federasyonu’nun ev sahipliğinde yapılacak yarışlar 2011 Oyunlarının ilk ciddi provası olarak görülüyor. Aynı gün, aynı saatte farklı yerlerde başlayacak olan yarışlar bu açıdan da bir anlamda 2011 öncesi test yarışları olarak değerlendiriliyor.
50 CİVARINDA YABANCI UZMAN GÖZLEMCİ OLACAK
Erzurum 2011 oyunlarını yapabilir mi, yapamaz mı. Özellikle bu sorunun cevabını arayacak olan 50 kadar yabancı uzman Erzurum’a gelerek yarışları izleyecek ve gözlemcilik yapacak.
İlk defa çok katılımlı , uluslar arası organizasyon, Türkiye ve Erzurum açısından da önem taşıyor. Bu yarışmalarda Kayak Federasyonu ve diğer yetkililer, Milli Sporcularımızın performanslarını görüp, noksanları giderme için çalışma yapacak.
12 MART GÜNÜ GÖSTERİ YAPILACAK
Erzurum’un düşman işgalinden kurtarılışının 92. Yıldönümü olan 12 Mart gününde gündüz bayanlar ve erkeklerde kayaklı koşu ile slalom yarışları yapılırken, gece de Kayak Federasyonu tarafından Palandökendeki pistler ışıklandırılacak, kayak gösterilerinin yanı sıra Meşaleli kayak gösterisi ve havayi fişek gösterileri yapılacak. Kayak gösterilerine profesyonel sporcuların yanı sıra isteyen kayak sever de katılabilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.