Bölge Haber Girişi : 15 Eylül 2010 12:39

Erzurum Adliyesi'nde intihar girişimi!..

Erzurum Adliyesi'nde intihar girişimi!..
Erzurum'da geçen yıl Adliye önünde silahla kendini vuran şahıs, bugün de adliye içerisinde kendini 4'üncü kattan aşağı atarak intihar girişiminde bulundu.

Erzurum Ajans-Erzurum'da geçen yıl Adliye önünde silahla kendini vuran şahıs, bugün de adliye içerisinde kendini 4'üncü kattan aşağı atarak intihar girişiminde bulundu.

2009 yılında eşiyle birlikte Adliye Sarayı önünde pankart açan ve daha sonra kuru sıkıdan bozma tabanca ile uzun süre polise direndikten sonra kendini vurarak intihar girişiminde bulunan Suat A.(35), bugün yine geldiği Adliye binasında intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, önceki intihar girişimi nedeniyle hapis cezası verilen ve kısa süre sonra cezaevinden çıkarak para cezasına çarptırılan Suat A., bugün sabah saatlerinde görülecek mahkemeye geldi. Adliye binasının 4'üncü katında görülen mahkeme sonrası öfkelenen Suat A., koridordaki merdiven korkuluklarına sarkarak intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri Adliye binası içerisine branda açarken, polis ekipleri de

Suat A.'yı ikna etmeye çalıştılar. Ancak tüm ikna çabalarına rağmen Suat A., kendini aşağı bırakarak itfaiyenin açtığı brandanın üzerine düştü. Ağır yaralanan şahıs, olay yerinde hazır bulunan ambulans ile Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Suat A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, Suat A.'nın aşağı atlaması sırasında Adliye'ye gelen ve olayı gören iki kadın ise şok geçirerek bayıldılar. Bayılan iki kadın da ambulansla hastaneye götürüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.