Siyaset Haber Girişi : 25 Eylül 2015 18:13

Erzurum Ak Parti'de bayramlaşma

Erzurum Ak Parti'de bayramlaşma
AK Parti Erzurum İl Teşkilatı partililerle Palandöken İlçesinde bulunan bir çay bahçesinde bayramlaşma töreni düzenledi
Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Teşkilatı partililerle Palandöken İlçesinde bulunan bir çay bahçesinde bayramlaşma töreni düzenledi.

Törene Erzurum AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Selim Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un AK Parti Milletvekili Adayları Recep Akdağ, Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz, Ahmet Yaptırmış ile bir çok partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, katılan partililere teşekkür ederek şunları söyledi; "Bayramlar özellikle aile büyüklerini ziyaret ettiğimiz ve diğer büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz, onlara kıymet verdiğimiz günlerdir. Burada ki topluluk tıpkı kendi alilerimiz gibi görüyorum. Bunu hemen her bayramda bu şekilde yaşadık. Her bayram burayı teşrif ediyorsunuz. Büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu her bayramda gösterdiniz"

Mekke'de yaşanan faciada hayatını kaybedenleri anan Akdağ, ihmallerin ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi. Akdağ, "Bu bayram hac farzını yapan kardeşlerimizin Mina'dan gelen haberle çok üzüldük. Onlar mübarek bir iş için hacca gitmişlerdi. Orada hayatlarını kaybettiler. Tablo hepimizin yüreğini yaktı. Allah Mina'da rahmete kavuşanları cennetle şereflendirsin. Bu üzüntüye sebep olan eksiklik yada ihmal varsa ortaya çıkması lazım. Çünkü oradaki değerler tüm İslam aleminin ortak değeridir" dedi.

AK Parti Erzurum Bayramlaşma töreninde  partililerin özellikle Milletvekili İbrahim Aydemir'e gösterdikleri yoğun ilgi dikkat çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ODELİGÖZ DESTEKÇİSİ 01 Ocak 1970 02:00

    ORHAN DELİGÖZ İLE EN AZ 6 DA 5 OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM. ALLAH RAZI OLSUN ANKARA YA HER GİTTİĞİMİZDE BİZİ YARI YOLDA BIRAKMADI. VEFA BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ. ORHAN DELİGÖZ İÇİN OYLAR AK PARTİ YE