Erzurum Haber Girişi : 01 Ağustos 2012 14:15

Erzurum AVM sürprizlere devam ediyor

Erzurum AVM sürprizlere devam ediyor
Misafirlerini her gün yeni bir sürpriz ile karşılayan Erzurum AVM, açıldığı günden beri her geçen gün ziyaretçi sayısını artırarak 31 Temmuz 2012 tarihinde 20 milyonuncu müşterisini ağırladı ve misafirlerini kapıda karşıladı.
Erzurum Ajans-Misafirlerini her gün yeni bir sürpriz ile karşılayan Erzurum AVM, açıldığı günden beri her geçen gün ziyaretçi sayısını artırarak 31 Temmuz 2012 tarihinde 20 milyonuncu müşterisini ağırladı ve misafirlerini kapıda karşıladı.
Kullanmış olduğu sistem ile ziyaretçi sayılarını kayıt altına alan Erzurum AVM’nin Genel Müdürü Kemal Ünal , 21:00 ile 21:30 saatleri arasında girmesini tahmin ettiği misafirlerini kapıda karşılayarak onlara hediyelerini takdim etti. Şevval Takı ve Kığılı mağazalarına ait 250 TL’lik hediye çeklerinin yanı sıra çift kişilik sinema biletini kazanan ve Kemal Ünal’ın kendilerini karşılamasından mutluluk duyan Tarkan - Gülşah Karaoğlu çifti ilk defa böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını ifade ederek şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Kalite , güven , müşteri memnuniyeti ve yenilikler denildiği zaman akla ilk gelen mekan olma özelliğine sahip Erzurum AVM , Erzurumluların gözdesi olmaya devam ediyor. Sürprizlerle dolu aktivitelerle müşterilerini karşılayan Erzurum AVM Müdürü Kemal Ünal , misafirlerini memnun etmenin haklı gururunu yaşayarak “ Erzurum AVM, Erzurum halkının en çok tercih ettiği mekan olma özelliğini açıldığı günden beri yitirmedi. Bize bu kadar sadık olan müşterilerimizi sevindirmek ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek bizim asla göz ardı edemeyeceğimiz bir durumdur ve her zaman çalışmalarımızı bu yönde planlıyoruz. Gerek onlara sunduğumuz alışveriş avantajları gerek eğlenmelerini sağlayacak aktiviteler ve gerekse bugün yaptığımız gibi onları sürprizlerle karşılayarak yüzlerinde tebessüm oluşturmak kadar bizleri mutlu eden bir şey yok. Ben hediyeleri almaya hak kazanan değerli müşterilerimizi tebrik ediyorum ve her geçen gün ivmesini yükselten Erzurum AVM’de sürprizlerin bitmeyeceğini dile getirerek herkesi merkezimize bekliyorum. “ dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.