Bölge Haber Girişi : 10 Ağustos 2010 12:31

Erzurum AVM'de Ramazan coşkusu!..

Erzurum AVM'de Ramazan coşkusu!..
Ramazan ayına sayılı günler kala düzenlenecek etkinliklerle ilgili çalışmalar hızlanırken Erzurum Alışveriş Merkezi yönetimi de bu yıl ilk kez düzenleyeceği Ramazan Etkinlikleri için yoğun hazırlık yapıyor.

Erzurum Ajans-Ramazan ayına sayılı günler kala düzenlenecek etkinliklerle ilgili çalışmalar hızlanırken Erzurum Alışveriş Merkezi yönetimi de bu yıl ilk kez düzenleyeceği Ramazan Etkinlikleri için yoğun hazırlık yapıyor.

Alışveriş merkezi içinde gerçekleştirilecek etkinlikler dolayısıyla yapılan düzenlemeler hızla devam ederken, etkinlikler kapsamında sergilenecek teatral gösteriler hem eski Ramazan günlerindeki gibi insanların kaynaşmasını sağlayacak, hem de Erzurumlulara unutulmaz bir Ramazan yaşatacak.

Ramazan ayı boyunca iftar vaktinde Semazen gösterileri, Karagöz ve Hacivat şov, Aşık Maşuk şov ve Ramazan davulcusu fasıl eşliğinde ziyaretçilere sunulacak.

Haftanın yedi günü 10:00-22:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayan Erzurum Alışveriş Merkezi, Ramazan döneminde 11 Ağustos – 02 Eylül 2010 tarihlerinde saat 10:00 ile 23:00 arasında, 03 – 08 Eylül 2010 tarihlerinde ise 10:00 ve 00:00 arasında ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak.

ERZURUM AVM

21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan Erzurum’un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, bir yıldan kısa bir süre içerisinde 5 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası’na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.