Bölge Haber Girişi : 10 Haziran 2010 00:03

Erzurum AVM'den İtalya'da tatil imkanı!..

Erzurum AVM'den İtalya'da tatil imkanı!..
Erzurum AVM de 18 Haziran 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yaz kampanyası kapsamında 100 TL lik alış veriş yapan vatandaşlar noter huzurunda

Erzurum Ajans-Erzurum AVM’de 18 Haziran – 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yaz kampanyası kapsamında 100 TL’lik alış veriş yapan vatandaşlar noter huzurunda yapılacak çekilişle iki çift Roma-Floransa-Venedik’i kapsayan tatil imkanı kazanacak.
Erzurum AVM Basın Bürosundan yapılan açıklamada iki çiftin İtalya’ya tatile gönderileceği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:
“18 Haziran – 13 Eylül tarihleri arasında Erzurum AVM’de gerçekleşecek yaz kampanyası süresince yapacağınız her 100 TL’lik alışveriş sizi İtalya’ya biraz daha yaklaştırıyor. Kampanya süresince toplamda 100TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerimiz AVM içerisindeki kampanya masasına başvurarak çekilişe katılma şansı kazanıyorlar. 13 Eylül tarihine kadar sürecek kampanya sonucunda, noter huzurunda yapılacak çekilişle 2 çift Roma-Floransa-Venedik’i kapsayan rüya gibi bir İtalya tatili kazanacak.”
Açıklama da ayrıca “Karneni getir hediyeni kap” kampanyası ve Haziran ayında da ziyaretçilee birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler sunulacağı belirtilerek şu bilgilere yer verildi:
“18-20 Haziran tarihlerinde karnesini getiren her öğrenci Erzurum AVM’den küçük hediyeler kazanacak. Yoğun bir eğitim yılını geri de bırakan öğrencileri, üç gün boyunca Erzurum AVM’de illüzyon gösterileri, jonklör ve animatörler eşliğinde keyifli anlar geçirecekler. 20 Haziran’da Erzurum AVM’de kurulacak 3 adet langırt masasıyla babalar gününe özel turnuva düzenlenecek. Baba ve çocuklarının oluşturacağı ekiplerin turnuvaya katılabilmeleri için 25 TL’lik alışveriş fişlerini danışmaya göstermeleri yeterli olacak. Gün boyu sürecek turnuvanın sonunda birinci gelen ekibe Erzurum AVM’den kol saati hediye edilecek.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.