Spor Haber Girişi : 31 Mart 2012 16:30

Erzurum BBS, Demir'e takıldı: 2-2

Erzurum BBS, Demir'e takıldı: 2-2
TFF 3. Lig 3 Grupta mücadele eden Erzurumspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.
Erzurum Ajans-TFF 3. Lig 3 Grupta mücadele eden Erzurumspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

Cemal Gürsel Stadyumu'nda taraftarlarının yoğun desteği altında maça çıkan Erzurum Büyükşehir Belediyespor iki kez yenik duruma düşmesine rağmen beraberliği sağlamayı başardı.

18. dakikada Ali Kemal’ın kaydettiği gol ile 0-1 yenik duruma düşen Büyükşehir Belediyespor 36. Dakikada Ersin'in ayağından buloduğu gölle beraberliği sağladı.

İkinci yarıda 74. dakikada Çağrı’nın gölüyle ikinci kez mağlup duruma düşen ev sahibi takım, 85’nci dakikada Murat ile yeniden beraberliği elde etti.

Maçın son dakikalarında rakibi karşısında galibiyet golü için baskı yapan Erzurum Büyükşehir Belediyespor çok istediği  galibiyet golünü bulumadağı için sahasında iki puan kaybederek son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdüremedi. (Turhan BOZKURT (www.erzurumajans.com)


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.