Spor Haber Girişi : 12 Ocak 2013 12:59

Erzurum BBS Antalya'da çalışıyor

Erzurum BBS Antalya'da çalışıyor
Spor Toto 3. Ligi 3. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin ikinci yarısına Antalya’da sürdürdüğü kamp ile hazırlanıyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Ligi 3. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin ikinci yarısına Antalya’da sürdürdüğü kamp ile hazırlanıyor.
Bir haftalık Lara kampının ardından hafta sonunda ikinci hazırlık kampı için Belek’e geçen Erzurum Büyükşehir Belediyespor bir yandan ikinci yarı öncesi güç depolarken, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devre arasında Nazillispor’dan kaleci Erhan ve Bursa Nilüfersor’dan forvet Kemal’i kadrosuna dahil eden mavi beyazlılarda ikinci yarı öncesi iki yeni transfer daha yapılması planlanıyor.
Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde Belek Kaya Otel’de günde çift antrenman ile ikinci yarıya hazırlanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluk hedefine ulaşmak için çalışmalar sıkı bir şekilde sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek, Antalya kampının son derece verimliği geçtiğini belirterek, “ikinci yarıya Antalya7da hazırlanıyoruz. Kamp yerimiz ve şartlarımız mükemmel. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu oldukça yüksek. Yaptığımız ve yapacağımız transferlerin katkısıyla hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

19 Ocak’a kadar Antalya’da hazırlıklarını sürdürecek olan mavi beyazlılar ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda karşılaşacakları Maltepespor maçı için İstanbul’a geçecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.