Spor Haber Girişi : 24 Eylül 2012 16:00

Erzurum BBS umut aşıladı

Erzurum BBS umut aşıladı
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzurum büyükşehir Belediyespor ligin üçüncü haftasında galibiyet ve üç puanla tanıştı.
Erzurum Ajans-TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzurum büyükşehir Belediyespor ligin üçüncü haftasında galibiyet ve üç puanla tanıştı. Dün kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Çorum Belediyespor karşısında son derece etkili bir futbol ortaya koyan mavi beyazlılar ligin üçüncü haftasında 3 puan almayı başardı.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın,  yaptığı açıklamada, Çorum Belediyespor karşısında ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. 3 maçımızda 3 puanla tanıştık. Takımımız her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Yavaş yavaş takım olma olgusunu kazanıyoruz. Son derece iyi niyetli bir ekibimiz var. Zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum. Teknik heyetimiz yönetim kurulumuz, sporcularımız bir bütün olarak hedefe kilitlenmiş durumdayız diye konuştu.

Hafta içerisinde perşembe günü Türkiye kupasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Özakalın, kupada da başarılı olmak istediklerini söyledi.

Ligde hafta sonunda yine deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacaklarını kaydeden Başkan Özakalın, İnşallah her iki maçtan da başarılı sonuçlarla ayrılarak Erzurum'a dönmek istiyoruz diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.