Spor Haber Girişi : 11 Eylül 2012 11:00

Erzurum BBS umut verdi

Erzurum BBS umut verdi
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi vermeye hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Meltepespor karşısında alınan 1 puana rağmen futbolcuların ortaya koyduğu kazanma hırsı ve mücadele yönetimi ve teknik heyeti sevindirdi.
Erzurum Ajans-Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi vermeye hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Meltepespor karşısında alınan 1 puana rağmen futbolcuların ortaya koyduğu kazanma hırsı ve mücadele yönetimi ve teknik heyeti sevindirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, hafta sonunda Erzurum’da ağırladıkları Maltepespor karşısında özellikle ikinci yarıda takımın ortaya koyduğu mücadelenin sevindirici olduğunu belirterek, “İlk hafta için alınan sonuç çok kötü bir başlangıç olarak değerlendirilmemeli. Bunu bir iş kazası olarak görüyoruz. Takımımızın ortaya koyduğu mücadele açıkçası beklentilerimize karşılık verir nitelikteydi. Özellikle ikinci yarıda bir takım ruhunu sahaya yansıtan futbolcularımızı kutluyoruz. Hava şartlarına ve hakemin olumsuz tutumuna rağmen kazanma adına her şeyi yapmaları bizi mutlu etti. Taraftarlarımıza verdikleri destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
Ligin ikinci haftasında deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılayacaklarını kaydeden Başkan Özakalın, hedeflerinin Gümüşhane’de ilk galibiyeti elde etmek olduğunu belirterek, bütün taraftarları Gümüşhanespor karşısında takımlarını desteklemeye çağırdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.