Spor Haber Girişi : 21 Kasım 2012 14:15

Erzurum BBS'da hedef 3 puan

Erzurum BBS'da hedef 3 puan
Spor toto 3. Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Oyak Renaultspor maçına iddialı olarak hazırlanıyor.
Ezurumajans-Spor toto 3. Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Oyak Renaultspor maçına iddialı olarak hazırlanıyor.

Ligde bugüne kadar oynadığı maçlarda topladığı 24 puanla altıncı sırada yer alan mavi beyazlılarda hedef ligin zirvesinde yer almak.
Hazırlıklarını Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor zorlu Oyak Renaultspor karşısında 3 puan alarak 3-4 basamak üst sıralara çıkma ihtimalini gerçekleştirmek istiyor.

ERZURUM HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Ligde henüz arzu edilen performansa sahip olmadıklarını ancak her geçen gün daha iyi bir duruma geldiklerini söyleyen Teknik Direktör Taşkın Güngör, Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Erzurum’un önemli bir spor altyapısına sahip olduğunu ve hak ettiği yerin burası olmadığını ifade eden Güngör, hedeflerinin Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u hak ettiği yere taşımak olduğunu kaydetti.

OYAK RENAULT MAÇI ÖNEMLİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek, Oyak Renaultspor maçının önemli olduğunu ve bu maçtan alınacak 3 puan ile ligde 3-4 basamak üst sıralara tırmanabileceklerini belirtti. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Gümüşenek, “Erzurum önemli bir marka. Büyükşehir Belediyespor olarak sahip olduğumuz imkanlar rakiplerimizden çok daha üst düzeyde. Tesislerimiz maçlarımızı oynadığımız stadyumumuz bizim için önemli avantajlar. Özellikle büyükşehirlerde taraftarlarımızın yoğun desteği bizleri şampiyonluk yolunda avantajlı kılıyor.” Dedi.

HERGEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUZ

Yeni bir takım olunmasına rağmen her geçen gün daha iyi bir performans yakalandığını dile getiren Gümüşenek, “Şu an oturmuş bir kadroya sahibiz. Ara transfer öncesi acil bir ihtiyacımız görünmüyor. Ancak önümüzdeki süreçte alacağımız sonuçlara göre gerekli takviyeleri yapabiliriz. Hedefimiz ilk yarının son 5 maçımızı da kazanarak önemli bir avantaj yakalamak” diye konuştu.

A2 LİGİNDE 2. YARI FARKLI OLACAK

Gümüşenek öte yandan A2 liginde alınan sonuçların kimseyi hüsrana uğratmaması gerektiğini ifade ederek, “Bizim A2 liginde mücadele edeceğimiz son bir hafta içerisinde gerçekleşti. Bu süreçte kadromuzdan çok önemli oyuncularımız diğer takımlara transfer oldular. Oynadığımız ligde yer alan takımların büyük bir çoğunluğu süper lig ve Bank Asya liginde mücadele eden takımlar. Ancak ikinci yarıda çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Yapılanma sürecinde doğru yoldayız. Lig öncesi bir kamp programımız olmadı. Ancak ikinci yarıda durum çok daha farklı olacak.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.