Erzurum Haber Girişi : 05 Kasım 2012 13:15

Erzurum böyle dolandırıcılık görmedi

Erzurum böyle dolandırıcılık görmedi
Erzurum’da çiftçilik yapan L.A. ve B.A., gömü vaadiyle 112 bin 900 TL’lik dolandırıcılık mağduru oldular.
Erzurum Ajans-Erzurum’da çiftçilik yapan L.A. ve B.A., gömü vaadiyle 112 bin 900 TL’lik dolandırıcılık mağduru oldular.

Edinilen bilgiye göre, L.A., ve B.A., temmuz ayında tarlada çalıştıkları esnada yanlarına daha önce hiç tanımadıkları bir şahsın gelerek bir yerde gömü var diyerek beraber çıkaralım teklifinde bulundu.

L.A., ve B.A., iki gün sonra dolandırıcı S.B., ve B.A., ile buluşarak havaalanın karşısında bulunan boş arazide kazı yaptı. Yapılan kazı sonucu dolandırıcı şahısların söylemiş olduğu yerden 3 adet altın heykel sarısı şekilde çıktı. Daha sonra dolandırıcı şahıslar bu heykelleri satmak için bir yere götürmeleri gerektiğini ve o yerde bunları satıp kendilerine Mercedes araba getireceklerini söylediler. Ama oraya gidebilmeleri için hesaplarına para yatırmaları gerektiğini belirttiler.

L.A., ve B.A., dolandırıcı şahısların hesaplarına toplamda 112 bin 900 TL para yatırdı. Daha sonradan ise dolandırıldıklarını anlayan L.A., ve B.A., Gürcükapı Polis Merkezine giderek şikayette bulundular.
Polis şüpheli S.B., ve B.A.,’nın yakalanması için çalışma başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • bir dadaş gibi 01 Ocak 1970 02:00

    bu haber mi şimdi o gitmiş oraya oda demiş altın çıktı ben gidiyorum bu şekilde dolandırılmış. hikayemi anlattın habermi yazdın ben anlamadım