Erzurum Haber Girişi : 28 Mayıs 2024 09:57

Erzurum'da 73 yaşındaki eşini öldürmüştü, cinayetin nedeni belli oldu

Erzurum'da 73 yaşındaki eşini öldürmüştü, cinayetin nedeni belli oldu
Erzurum'da gece tartıştığı eşi Hangül C.'yi (73) sabah uyurken tabancayla vurarak öldüren Halil C'nin (71) ilk ifadesi ortaya çıktı.
Erzurum'da 73 yaşındaki eşini öldürmüştü, cinayetin nedeni belli oldu

Ciğerli, cinayeti eşinin kendisine bakmadığı ihtiyaçlarını karşılamadığı için işlediğini söyleyerek, “Bana bir kap yemek bile vermiyordu, kendisi pişirip yiyordu. Yaklaşık 10 yıldır ayrı odalarda kalıyorduk, sürekli kavga ediyorduk” dedi.

 

Geçtiğimiz Cuma günü Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'ndeki Şenol Evler A Blok'ta meydana gelen olayda, 2 yıldır aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğu iddia edilen 3 çocuk sahibi Hangül ve Halil C. çifti, yalnız yaşadıkları evde gece tartıştıktan sonra uyudu.

 

Sabah Halil C., evdeki tabancayı alıp eşinin uyuduğu odaya gitti. Eşinin başına 2 el ateş edip öldüren Halil C., bir süre bekleyip, dışarı çıktı. Halil C., daha sonra cep telefonuyla polisi arayıp eşini öldürdüğünü belirterek teslim olmak istediğini söyledi. Adrese gelen polis ekiplerine, evini gösterip teslim olan C., gözaltına alındı. Eve giren polis ve sağlık ekipleri, Hangül C.’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri incelemesinin ardından Hangül C.'nin cenazesi, morga kaldırıldı.

 

 

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Halil C., ilk ifadesinde cinayet sebebini söyledi. C., ifadesinde eşinin kendisine bakmadığı, temel ihtiyaçlarını karşılamadığı ve bu yüzden sürekli kavga ettiklerini söyledi. “Bana bir kap yemek bile vermiyordu, kendisi pişirip yiyordu, 10 yıldır ayrı odalarda kalıyorduk, sürekli kavga ediyorduk” diyen C., olay günü de benzer şekilde tartıştıklarını belirtti. Kaynak: Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat 31 Mayıs 2024 15:39

    Cok üzücü bir olay olmuş herkes sin bsinema sağolsun

  • Dadas 28 Mayıs 2024 17:00

    Abi ayrılabilirdin öldürmek nedir