Spor Haber Girişi : 06 Mart 2012 18:58

Erzurum DSİ Bölge şampiyonasında

Erzurum DSİ Bölge şampiyonasında
Türkiye Basketbol Federasyonunun alt yapı ligleri organizasyonunda şampiyon olan DSİ Spor Kulübü, Kuzey Doğu Bölge Şampiyonunasın da Erzurum’u temsil etmeye hazırlanıyor.
Erzurum Ajans-Türkiye Basketbol Federasyonunun alt yapı ligleri organizasyonunda şampiyon olan DSİ Spor Kulübü, Kuzey Doğu Bölge Şampiyonunasın da Erzurum’u temsil etmeye hazırlanıyor.
7-11 Mart 2012 Tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan,” Kuzey Doğu Bölge Şampiyonunasın” da Erzurum’u DSİ Spor kulübü temsil edecek. DSİ Spor yani sıra şampiyonada ayrıca, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır, Ordu, Rize, ve Trabzon takımları şampiyon olabilmek için ter dökecek. Erzurum’da müsabakalar sonunda birinci olan takım 11-15 Nisan 2012 Tarihinde Çanakkale’ de yapılacak olan Anadolu Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

DSİ, ANADOLU ŞAMPİYONLUĞUNU HEDEFLİYOR

Geçen senenin şampiyonu olan DSİ Spor bu yıl ki kendi evinde düzenlenecek şampiyonaya hız kesmeden devam ediyor. Hazırlıklarını uzun bir süredir sürdüren yeşil-beyazlı ekip Kuzey Doğu Bölge Şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Şampiyona hazırlandıklarını tamamladıklarını belirten DSİ Spor Kulübü Başkanı Kemalettin Yentimür, müsabakalara hazır olduklarını, Çanakkale’de Oynanacak Şampiyonaya İddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Yalnız aksiliklerin yakamızı9 bir türlü bırakmıyor. Çok önemli 2 sporcumuz şampiyona öncesinde sakatlandı. Bu olumsuzluğa rağmen müsabakanın ilk düdüğü ile ciddiyeti elden bırakmayacağız” dedi.
B
aşkan Yentemür, şampiyona kapsamında Erzurum’a gelecek olan misafir takımları en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, rakiplerine şampiyonada Dsi Spor kulübü olarak başarı dilediklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.