Bölge Haber Girişi : 17 Ocak 2011 00:00

Erzurum Dünya kenti olmaya hazırlanıyor!...

Erzurum Dünya kenti olmaya hazırlanıyor!...
27 Ocak- 6 Şubat arasından düzenlencek olan UNIVERSİADE kış oyunları ile birlikte Erzurum dünay kenti olmaya hazırlanıyor.

Rabia ÇETİN-(Erzurum Ajans)-Bu yıl 25. si düzenlenecek olan 2011 UNIVERSİADE kış oyunlarına sadece 11 gün kaldı. Türkiye'de bugüne kadar farklı spor dallarında dünya şampiyonası, Avrupa şampiyonası ve uluslararası spor organizasyonları yapıldı. Daha önce İzmir yaz oyunları ve Trabzon'da yapılan oyunların ardından şimdi de Erzurum'da düzenlencek olan UNIVERSİADE ile birlikte Erzurum dünya kenti olmaya hazırlanıyor. 27 Ocak-6 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan UNIVERSIADE 2011'e 58 ülkenin katılımı bekleniyor. Dünyanın bir çok ülkesinden gelecek olan misafirleri ağırlayacak olan Erzurum,böylece dünya kenti olmaya hazırlanıyor. Oyunlar için Erzurum'a yapılan tesisleri, oyunlar sonrasında da Erzurum'un gözde mekanlar arasında olmasını sağlayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.