Bölge Haber Girişi : 04 Ağustos 2010 18:40

Erzurum GSİM'den ingilizce kursu!..

Erzurum GSİM'den ingilizce kursu!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2011 öncesinde bünyesinde bulunan personele İngilizce kursu düzenliyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2011 öncesinde bünyesinde bulunan personele İngilizce kursu düzenliyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yabancı dil atağı, GSİM, kurumda görev yapan Şube Müdürleri, Birim Amirleri, Tesis Amirleri ve Personele yönelik İngilizce Kursu düzenliyor. İki ay sürecek olan kurs saat 17.30 ile 19.00 arasında Cumhuriyet Caddesinde Bulunan Gençlik Merkezi’nde yapılacak. Ramazanda ise İngilizce Kursu 22. 30 ile 24. 00 arasında yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, İngilizce Kursu’nu İngilizce Uzmanı Fatma Akar’ın vereceğini belirterek, “Cumhuriyet Caddesinde bulunan Gençlik Merkezimizde, 2011 UNIVERSIADE için kurumumuza yönelik bir İngilizce Kursu düzenleyeceğiz. Bu kursa kurumumuzda görev yapan şube müdürlerimiz, birim amirlerimiz, tesis amirlerimiz ve personelimiz katılacak. İnanıyorum ki, sporda olduğu gibi önemli gördüğümüz bu proje kapsamında da kurumumuzda görev yapan personel kendisini ifade edecek ve karşısında İngilizce konuşacak olan kişilerin ne demek istediğini anlayacak düzeyde bir yabancı dil öğrenmiş olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.