Erzurum Haber Girişi : 06 Ocak 2013 11:49

Erzurum kara teslim

Erzurum kara teslim
Erzurum’da dün akşam saatlerinden itibaren aralıksız etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum’da dün akşam saatlerinden itibaren aralıksız etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kar kalınlığının kent merkezinde 50 santimetreye ulaştığı Erzurum’da araç ve yaya trafiği güçlükle yapılabiliyor.

Yoğun kar yağışı Erzurum’un çevre illerle olan karayolu ağını da vurdu. Erzurum-Bingöl, Erzurum-Bayburt, Erzurum-Kars, Erzurum-Ağrı ve Erzurum-Muş karayollarında ulaşım güçlükle sağlanabiliyor. Karayolları ekipleri yolları ulaşıma açık tutabilmek için çalışmalarını sürdürürken, kar yağışı ile birlikte çok sayıda köyün yolu da ulaşıma kapandı.
Hafta sonu kar sürprizi ile uyanan Erzurumlular ev ve işyerlerinin önündeki kar birikintilerini temizlemek için seferber olurken, belediye ekipleri kent merkezinde kaldırımlarda ve sokaklarda karla mücadele çalışması başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.