Erzurum Haber Girişi : 30 Ağustos 2012 15:00

Erzurum kilitli taşı sevdi

Erzurum kilitli taşı sevdi
Korkmazlar Grup ürünlerinden Kilitli Taş, klasiklerin gücünü gösterme açısından oldukça başarılı bir örnek.
Erzurum Ajans-Korkmazlar Grup ürünlerinden Kilitli Taş, klasiklerin gücünü gösterme açısından oldukça başarılı bir örnek. Bambaşka dünyalara açılan hayallere olanak sağlayan ürün, gerek uygulama kolaylığı, gerekse de uygun fiyatları ile birçok alanda tercih ediliyor.

Erzurum’da ve bölge illerinde yol ve kaldırım yapımından sonra, evlerin, villaların bahçelerinde ve apartman girişleri ile sitelerin çevre düzenlemesinde artık kilitli taş ve bordürler yerlerini almaya başladı. Diğer ürünlere göre daha kullanışlı olan kilitli taş ve bordürlere her geçen gün talebin artarak devam ettiği bildirildi.

Kilitli Taş, farklı renkleri ile her türlü uygulamaya cevap verebilecek özelliklere sahip. 5 yıl garantili olan kilitli taş ve bordürler 2010 yılından beri üretimini sürdürdüklerini ifade eden Korkmazlar Grup Yönetim kulu Başkanı Necati Korkmaz,”Zahmetsiz ürünlerdir, kolay temizlenir ve silinirler, renklerini uzun süre aynen muhafaza ederler. Birbirlerine kilitleme sistemi ile bağlandığından, belirli bir bölgede altyapı bir sorun olduğunda, sadece o kısımdaki taşları sökmek yeterlidir. Sökülen taşlar, tekrar kullanılabildiğinden işçilik ve malzemeden tasarruf sağlamış olur” dedi.

Erzurum’da 1. sınıf ürün çıkardıklarını, eme makinede günlük 2 bin 500 metre kilitli taş ürettiklerini de ifade eden Korkmaz, kilitli taşın asfalttan yüzde 45 daha avantajlı olduğunuzu, bu nedenle belediyelerin tercih ettiğini de sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.