Siyaset Haber Girişi : 10 Şubat 2015 20:12

Erzurum öz evlatlarına sahip çıkmalı

Erzurum öz evlatlarına sahip çıkmalı
Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığı'na atanan Murat Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Akpınar ile Ragıp Arıcı, Erzurum Ajans'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığı'na atanan Murat Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Akpınar ile Ragıp Arıcı, Erzurum Ajans'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel Başkanlığını Erzurumlu Prof. Dr. Abdurrahim Karslı'nın yaptığı Merkez Parti hakkında bilgi veren ve seçim çalışmalarını anlatana İl Başkanı Köroğlu, GenelYayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt ve Haber Müdürümüz Ömer Nazmi ile ülke ve Erzurum gündemine dair konularda sohbet etti.

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Köroğlu,"Büyük Türkiye'nin siyasetini her anlamda yeniden oluşturmaya çalışan bir parti olarak meydanlara iniyoruz. Özellikle son yıllarda kamplaştırılan, ötekileştirilen insanlarımızın talepleri doğrultusunda her kesimi kucaklamayı amaç edinmiş bir siyasi partiyiz. Millete yalan söylemeyeceğiz, şahsi menfaatleri gözeten siyaset üretmeyerek ülke siyasetini yeniden oluşturacağız. Erzurum'dan bu ideallerimiz için öz evlatlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.