Bölge Haber Girişi : 30 Haziran 2011 00:52

Erzurum şeker fabrikası satışa çıkıyor!..

Erzurum şeker fabrikası satışa çıkıyor!..
Türkiye'nin ilk şeker fabrikalarından olan Erzurum Şeker Fabrikası, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından satılacak.

Erzurum Ajans-Türkiye’nin ilk şeker fabrikalarından olan Erzurum Şeker Fabrikası,

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından satılacak.

1956 yılında Erzurum’a 15 kilometre mesafede D-80 karayolu üzerinde kurulan ve ilk şeker fabrikalarından olan Erzurum Şeker Fabrikası, ile Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'nin mülkiyetine ait, 11 ildeki toplam 19 taşınmaz, satış yöntemiyle ihale edilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan Türkiye Şeker Fabrikaları A. Ş. ilanına göre, Erzurum, Afyonkarahisar, Ağrı, Iğdır, Tekirdağ, Bolu, Ankara, Aksaray, Bilecik, Kahramanmaraş, Tokat ve Bursa'da bulunan toplam 19 varlığı satış yöntemiyle ihale edecek.

İhaleler kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle ‘Pazarlık Usulü’ ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonu’nca gerekli görülmesi halinde ihaleler pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile ve açık artırma usulü ile sonuçlandırılabilecek. Toplam 19 taşınmazın geçici teminat bedeli 459 bin 500 TL olarak, tanıtım dokümanı ve şartname bedeli bin 900 olarak belirlendi. Satışa konu gayrimenkullerin ihale şartları belgesinde belirtilen hususlar da dikkate alınarak hazırlanacak tekliflerin 3 Ağustos’ta en geç saat 10. 00'a kadar teslim edilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.