Erzurum Haber Girişi : 04 Eylül 2012 10:15

Erzurum TDP'den stantlı tanıtım

Erzurum TDP'den stantlı tanıtım
Erzurum polisi terminalde stant açtı.
Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Şube Müdürlüğü ekiplerince şehirlerarası otobüs terminaline stant kurularak, üniversite kayıtlarını yaptırmak için ile gelen öğrencilere şehrin tanıtımı yapıldı, broşürlerle suç olaylarına karşı bilgilendirici uyarılarda bulunuldu.
TDP Şubesinde görevli polis memurları terminal içerisinde kurulan stantta kente Atatürk Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptırmak için gelen öğrencileri güler yüzle karşılıyorlar. Şehir hakkında bilgilendirme yapan polis memurları öğrencilere bir de tarihi, kültürel ve sosyal tesislerin içerisinde yer aldığı Erzurum'un tanıtımının yapıldığı bir kitap hediye ediyorlar. TDP olarak zaman zaman değişik aktiviteler gerçekleştirdiklerini belirten polis memurları, amaçlarının daha fazla kişiye yardım olduğunu kaydettiler.
Erzurum otobüs terminalinde güler yüzlü polisleri karşılarında görmenin ve kent hakkında ilk bilgiyi onlardan almanın güzel olduğunu ifade eden öğrenciler ise, "Özellikle üniversite hakkında bilgiyi onlardan aldık. Üniversitenin yeri istikameti ve benzeri sorularımızı onlara sorarak öğrendik. Bizlere ellerinden geldiği kadar yardımcı oldular" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.