Ekonomi Haber Girişi : 16 Kasım 2012 17:30

Erzurum ticaret borsası'nın büyük başarısı

Erzurum ticaret borsası'nın büyük başarısı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'a 2011 yılında başvuran Erzurum Ticaret Borsası, gerekli kriterleri yerine getirerek Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandı.
Erzurumajans-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'a 2011 yılında başvuran Erzurum Ticaret Borsası, gerekli kriterleri yerine getirerek Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandı.

Erzurum Ticaret Borsası’nı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un istediği kalite, verimlilik ve etkinliğe bir adım daha yaklaştıran “Akreditasyon Belgesi”, Ankara'da düzenlenen törenle takdim edildi.
TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Akreditasyon Belgesi'ni yurtdışındaki programı nedeni ile törene katılamayan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu’nun yerine , Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerine takdim etti.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Kemal Aras ile İsmail Yeşilyurt, TOBB Akreditasyon Belgesi standartlarına ulaşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, 2011 yılı sonlarına doğru çıktıkları bu yolda kısa bir süre zarfında bu standardın yakalanması için üstün bir gayret gösterildiğini ve Erzurum Ticaret Borsası'nın bu belge ile daha verimli ve etkin hizmetler üreteceğini kaydetti.
Başkan Aras ile Yeşilyurt sözlerini şöyle sürdürdü, ”Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Erzurum Ticaret Borsası ISO 9001 Kalite Belgesi’ni ardından şimdi de Akreditasyon Belgesi’ni aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oda ve borsaların hizmet kalitesinin mükemmele ulaşması ve kurumsal kapasitelerinin artırılması için geliştirilen ' TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon' projesi kapsamında Akreditasyon Belgesi’ni almaya hak kazanan Erzurum Ticaret Borsası, gerçekleştirdiği faaliyetler ile başta Erzurum ili olmak üzere ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Erzurum Ticaret Borsası bu anlamda üyelerine her geçen gün daha iyi hizmet sunabilmek için çalıştığını ve bu anlamda, 2008 yılında Erzurum Ticaret Borsası ISO 9001: 2001 belgesini alarak hizmet kalitesini belgelendirme yolunda ilk adımını atmıştır. Üyelerinin memnuniyetini arttırmak için üye odaklı faaliyetlerine önem vermiştir. Erzurum Ticaret Borsası’nın hedeflerinin içerisinde yer alan Akredite Borsa olmak için, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile işbirliği çerçevesinde sürdürülen Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemine başvuran Borsamız Eylül 2012 tarihinde gerçekleşen denetim sonrasında başarılı bulunmuş ve bugün gerçekleştiren Törenle TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’n dan çalışmalarının sonucunda Akreditasyon Belgesini almaya hak kazanmıştır.”

Bu arada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Merkezinde bugün düzenlenen Akreditasyon Sertifika Törenine , Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selman Çizmelioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Kemal Aras, İsmail Yeşilyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri , Vedat Altunkaynak, Aziz Kerimi ,Necmi Dursun, Kıyasettin Yüksel ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu Aynur Babagil katıldılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.