Spor Haber Girişi : 05 Temmuz 2022 20:17

"Erzurum'un çocukları top koşturacak"

B.B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Ahmet Dal, "Şu an en önemli hedefimiz transfer yasağını kaldırmak" dedi.

ERZURUM AJANS / Mavi beyazlı kulübün kronikleşen sorunlarını çözmekle işe başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Dal, bugün itibariyle yerli futbolcuların tüm alacaklarının ödendiğini söyledi.

 

Takımın lige iddialı bir şekilde hazırlanacağını bildiren Başkan Dal, “Şuan itibariyle yerli futbolcularımızın kulübümüzden alacaklarını ödedik. Hedefimiz transfer tahtasını açtırmak. Yabancı oyuncularımızın da bir maaşları kaldı. En kısa sürede de onu halledeceğiz. Daha önce formamızı terletmiş, fakat şu anda transfer yasağına sebep olan futbolcularımız ve menajerleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda çeşitli hazırlıklarımız var. Yapılandırma ve taksitlendirme gibi formüller üzerinde de çalışıyoruz. Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in desteğiyle bu problemi de inşallah çözüme kavuşturacağız” dedi.


“Altyapıdan yetişen çocuklarımız ligde top koşturacak”


Başkan Ahmet Dal, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Futbol Akademisi’nden A Takıma yeni isimlerin dahil olduğunu açıkladı. Dal, şu değerlendirmede bulundu: “Futbola ve spora büyük önem veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Beyefendi bilindiği gibi Kartal’da Belediye Başkanlığı döneminde Milli takımlara kadar yükselen yaklaşık 30 futbolcuyu Türk futboluna kazandırmıştı. Başkanımızın direktifleriyle ilimizde kurulan Futbol Akademimizdeki yeni yetenekleri A Takıma çıkardık. Şu an antrenmanda ağabeyleriyle birlikte yeni sezona hazırlanıyorlar. Erzurum’un çocukları, şehrimizin evlatları inşallah Erzurumspor’umuzun ilk on birinde daha fazla forma şansı bulacak.” İHA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halis demir 10 Temmuz 2022 10:24

    Bravo istediğimiz buydu alt yapıdan gelen Erzurumlu çocukların yetişmesi birde tek isteğimiz sadece Erzurum spor olması. Büyükşehir belediye ne demek. Bu isim değişikliği olmalı burası belediyenin bir kuruluşu değil bagımlı olmamalı bir yere. Sadece Erzurum halkına sorumlu olmalı. Taraftar sahip çıkacaktır.