Ekonomi Haber Girişi : 22 Temmuz 2015 16:00

Erzurum'a otobüs biletleri 1TL'den başlıyor

Erzurum'a otobüs biletleri 1TL'den başlıyor
İnternet kullanımı gün geçtikçe artarken tüm alışverişler de online'a kaymaya başladı.
Erzurumajans-İnternet kullanımı gün geçtikçe artarken tüm alışverişler de online'a kaymaya başladı. Hem parasının hem de zamanının kıymetini bilen tüketiciler şehirler arası otobüs ve uçak biletleri de dahil olmak üzere alışverişlerinin büyük bir çoğunluğu internetten yapmaya başladılar.

Değerinin altında satışlar


Otobüs firmaları da internetten alışverişe teşvik amaçlı bilet fiyatının değerinin altında satışlar ve kampanyalar düzenlemeye başladılar. Bunda artan uçak seferlerinin de büyük bir payının olduğunu söyleyebiliriz.


Evinizde ayaklarınızı uzatarak otobüste oturmak istediğiniz koltuğu seçebilirsiniz


Artık bir hafta öncesinden karar verip otobüs acentalarına gitmenize gerek yok. "Otobüste yer var mı yok mu?" gibi endişeleriniz de bir tık ile biletinize daha ucuza ulaşabilirsiniz.


1 TL'ye bilet var!

Online alışveriş ve internetin yaygınlaşması sayesinde otobüs biletlerini firmaların internet sitelerinde satılan fiyattan daha düşük fiyatlara satın almak da artık mümkün. Tek yapmanız gereken, bilet satın almadan evvel tüm otobüs firmalarının indirimlerini bir araya toplayan İndirim Kodlarım gibi kupon sitelerini ziyaret etmek. Örneğin Erzurum'a gidiş bileti aldığınız taktirde dönüş biletiniz sadece 1 TL kampanyası Metro Turizm'de devam ediyor. İmkansız gibi gözükse de artık sudan ucuza bilet almak mümkün hale geldi.


Tatil dönemlerini bekleyin


Bunun dışında özellikle bayram dönemlerinde indirimler çoğalıyor. Artık bilet almak için kuyrukta beklemenize gerek yok. Size düşen tek şey, eski alışkanlıklara göre hareket edip otogardan bilet almak yerine internette küçük bir fiyat araştırması yapmak aslında. Firmalar arasındaki rekabeti olabildiğince lehinize kullanmaya çalışıp ulaşım giderlerinizi en aza indirebilir ve bu sayede bütçenizi biraz daha rahatlatabilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.