Erzurum Haber Girişi : 15 Şubat 2015 21:26

Erzurum'da '15 Şubat' gerginliği

Erzurum'da '15 Şubat' gerginliği
Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin 16. yıl dönümü nedeniyle Erzurum'da yürüyüş yapmak isteyen grupla polis arasında gerilim yaşandı.
Erzurumajans-Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin 16. yıl dönümü nedeniyle Erzurum'da yürüyüş yapmak isteyen grupla polis arasında gerilim yaşandı.

Polise ses bombasıyla saldıran gruba polis biber gazı ve zırhlı araçlarla müdahale etti.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Mahallebaşı semtinde toplanan bir grup, Abdullah Öcalan posteriyle yürümek istedi. Polis, posterli yürüyüşe engel oldu. Bunun üzerine polise önce ellerindeki tahta parçalarını atan grup daha sonra ara sokaklara çekilerek ses bombası ve havai fişeklerle saldırdı. Polis gruba sis fişeği ve biber gazıyla müdahale ederek çıkan olayları bastırdı.

Çıkan olayda kalabalık arasında yer alan üç kişinin yaralandığı iddia edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Hey gidi Erzurum... :( kimseler yorum bile yazamıyor..

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    bu alçakların bugün mahallebaşı, yarın havuzbaşı olacağını unutma, uyan Erzurum uyan verdiğin ve vereceğin 7 hazirandaki oy ne bu bölücü eşkiyalara fırsat olsun nede başka partiye giden oy umut olsun. umutlarını söndürecek vatan, millet sevdasına oy verin. emin olalımki bu alçakların ve bunlara çanak tutanların beklentileri patlayan balon olacaktır.