Erzurum Haber Girişi : 18 Mart 2016 23:30

Erzurum'da 8 saat sonra Cumhuriyet Caddesi trafiğe açıldı...

Erzurum'da 8 saat sonra Cumhuriyet Caddesi trafiğe açıldı...
Bugün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında trafiğe kapatılan Erzurum Cumhuriyet Caddesi, 8 saat sonra yeniden trafiğe açıldı...
Erzurumajans-
Erzurum'un en işlek caddesi olan 'Cumhuriyet Caddesi ' bugün saat 15:00 den itibaren trafiğe kapatıldı.

Valilik, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü tarafından her hangi bir resmi açıklamanın yapılmadığı durum vatandaşlar tarafından eleştiri konusu oldu.

Erzurumajans'ın,  Emniyet kaynaklarından edindiği bilgiye göre caddenin 'rutin güvenlik kontrolü' gerekçesiyle trafiğe kapatıldığı belirtildi. Yaklaşık 8 saat trafiğe kapatılan cadde, saat 23.00 sıralarında yeniden trafiğe açıldı. 

Valilik, Belediye ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nden hiç bir resmi açıklamanın yapılmadığı ve yaklaşık 8 saat boyunca trafiğe kapalı kalan caddenin olası bir terör eylemine önlem olarak kapatıldığı belirtildi.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'nin,  Cumhuriye tarihi boyunca ilk kez 8 saat trafiğe kapatılma gerekçesi olarak 'resmi dedikodulara' göre öğlen saatlerinde polis telsizlerinden şüpheli bir bayan eşkâli verilerek yapılan anons olduğu öğrenildi.

Yapılan araştırmalar sonucu söz konusu bayan incelemeye alınırken şehrin en işlek caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Caddenin tüm giriş ve çıkışları polis barikatları ile engellenirken hiçbir aracın geçişine izin verilmedi.

Yaklaşık 8 saat trafiğe kapalı kalan Cumhuriyet Caddesi saat 23.00 sırlarında tekrar normal trafiğe açıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.