Erzurum Haber Girişi : 17 Mayıs 2016 12:15

Erzurum'da cemaate bir şok daha... Okullara kayyum atandı...

Erzurum'da cemaate bir şok daha... Okullara kayyum atandı...
Aralarında Aziziye Lisesi'nin de bulunduğu çok sayıda şirkete mahkeme kararıyla kayyum atandı.
Erzurumajans-Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadeleyi kesintisiz devam ettiren devlet, bu yapıya ciddi oranlarda maddi kaynak aktaran kurum ve kuruluşlara el koymaya devam ediyor. Erzurum'da da FETÖ ile mücadeleyi sürdüren adli makamlar, FETÖ'ye maddi destek sağladıkları tespit edilen 4 şirkete kayyum atadı. Aralarında Aziziye Eğitim Kurumları'nın da bulunduğu şirketlerin yönetimi artık atanan yeni yöneticilere geçti. Bu şirketler, Ufuk, Aziziye, Halid ve Aktif A.Ş olarak geçiyor.

FETÖ'nün para kaynağı kesildi 

FETÖ'cülerle aynı kampta yer almasına karşın kendilerini başka yerlerde göstermeye çalışan işbirlikçilerin tek tek belirlendiği soruşturmada, FETÖ'nün mali kaynaklarına el konuldu. Çeşitli isimler altında faaliyet gösteren 4 şirkete dün kayyum atandı. Bundan böyle bugüne kadar FETÖ'ye büyük kaynaklar aktaran şirketler artık devletin kontrolüne geçti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • tahsin 01 Ocak 1970 02:00

    kendi dalını kesmek buna denir. hergün en az 2-3 şehit. PKK`ya, apoya tek laf yok. şirketlerinden birine kayyim yok. hiç düşünmez misiniz??

  • Muhammet Sıddık ESENGÜN 01 Ocak 1970 02:00

    ÇOK GEÇ ALINMIŞ BİR KARAR ,İNŞALLAH EVRAKLARI KAÇIRMAMIŞLARDIR.