Erzurum Haber Girişi : 14 Aralık 2016 15:28

Erzurum'da kar altında defnedildi

Erzurum'da kar altında defnedildi
Erzurum'da hayatını kaybeden 92 yaşındaki Gülhanım Karabulut yoğun kar yağışı ve tipi altında toprağa verildi.
Erzurumajans-Erzurum'da hayatını kaybeden 92 yaşındaki Gülhanım Karabulut yoğun kar yağışı ve tipi altında toprağa verildi. 

Karabulut'un kent merkezinde cenaze namazı kılınırken, Belediyenin iş makineleri de cenazenin defnedileceği Abdurrahman Gazi Mezarlığında temizlik çalışması yaptı. 

Karabulut'un cenazesi, yakınları tarafından omuzlara alınarak defnedileceği kar kalınlığının yaklaşık 1 metre olduğu mezarlığa güçlükle getirildi. Defin sırasında yağan kar cemaate ve imamlara zor anlar yaşattı. Mezarın üstüne atılmak istenen toprağın donması nedeniyle görevliler kazmalarla güçlükle parçaladı. Cenaze sahipleri Doğu'da doğmak kadar ölmenin de çok zor olduğunu söyleyerek, tüm olumsuzluklara rağmen cenazelerini defin sırasında belediyenin gösterdiği özverili çalışmaya teşekkür etti.



Turgay İPEK/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selçuklu 01 Ocak 1970 02:00

    Vallahi çok içten diyorum böyle giderse Avrupa'dan Mehmet Sekmen Beye stajyer başkan yollayacaklar ... Helal olsun . Bu memleket sahipsiz memleket kim bi çivi cakarsa Allah iki Cihan saadeti versin . Saygılar Selçuk Şengir