Erzurum Haber Girişi : 23 Ağustos 2015 15:33

Erzurum'da serinlemek için gölete giren iki kişi boğuldu

Erzurum'da serinlemek için gölete giren iki kişi boğuldu
Erzurum'da, serinlemek amacıyla bir gölete giren iki kişi boğuldu.
Erzurumajans-Erzurum'da, serinlemek amacıyla bir gölete giren iki kişi boğuldu.

Erzurum Tekederesi göletinde piknik yapan Cemal Ferit Yıldız ve Adem Doğan serinlemek için girdikleri gölette boğuldu. Yakınları tarafından kurtarılmaya çalışılan iki kişi bir anda gölette kayboldu. Almanya'dan tatil için memleketlerine gelen şahıslardan Cemal Ferit Yıldız (50)'ın cesedi Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ekiplerince göletten çıkarılırken, Adem Doğan (25)'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İSYAN 01 Ocak 1970 02:00

    ÇEVREDEKİLERİN YARDIMIYLA KURTULMUŞ ARAMA KURTARMA EKİPLERİ HİÇ ORTADA YOKKEN !!!

  • özkan kulabi 01 Ocak 1970 02:00

    sayın admin vatandaşı arkadaşımız kurtardı vefat eden vatandaşın ailesi de oradaydı...haberde düzeltme yaparsanız isabetli olur...kurtarma anını kaydeden kişiler paylaşım yapınca yanlış haber verme durumuna düşmessiniz...

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Sivil savunma ekipleri hiçbir şey yapmadı biz çıkardık sudan o boğulan şahsı sivil savunma ekipleri 30 dakika sonra geldiler ve geldikten sonra da 30 dakika boyunca sadece hazırlık yaptılar bu kadar beceriksizler, şu anda hala olay yerindeyim ve hala sivil savunma ekipleri suda arama yapıyorlar kimseyi çıkarmadılar.