Erzurum Haber Girişi : 07 Eylül 2015 18:42

Erzurum'da teröre lanet yürüyüşü

Erzurum'da teröre lanet yürüyüşü
Erzurum'da yüzlere vatandaş teröre tepki göstererek polis merkezi ve kolordu önünde toplanarak asker ve polise destekte bulundu.
Erzurumajans-Erzurum'da yüzlere vatandaş teröre tepki göstererek polis merkezi ve kolordu önünde toplanarak asker ve polise destekte bulundu.

Hakkari'nin Dağlıca üs bölgesinde hain terör saldırısında 16 askerin şehit düşmesine Erzurum'da vatandaşlar tepki gösterildi. PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu 16 askerin şehit olduğu saldırı, Erzurum'da düzenlenen yürüyüşle lanetlendi. Erzurum Kent Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "İmralı Apo'ya mezar olacak", "Her Türk asker doğar", "Erzurum gençleri silah istiyor" sloganları atarak teröre lanet okudu. Kalabalık grup daha sonra Gürcükapı Polis Merkezi ve 9'ncu Kolordu Komutanlığı önünde toplanarak asker ve polise destek oldu.

Teröre tepki gösterenlerin arasında bazı Kırgız Türk'ü kandaşlarımız da olduğu gözlendi. Teröre tepki yürüyüşü Yakutiye Kent Meydanında yapılan basın açıklamasıyla sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Seyfullah Hızarcı 01 Ocak 1970 02:00

    Yürüyüşün mantığı çok doğru.Ne yazıkmi yürüyenler genelde çocuklardı! Erzurum ve erzurumluların Milli heyacanı artık yok gibi.Bu mesele sadece Ülkücü Gençliğin mesle değildir.PKK terör yaptığında siyasi kimliğe bakmıyor. Her gün 10 larca yiğit TOPRAĞa düşüyor. Ey benim halkım korkunun ecele faydası yoktur. Bu acılar ortak olmaı,ortak paylaşılmalı

  • ERZURUMLU 01 Ocak 1970 02:00

    Akıllı olun burası ERZURUM .....milliyetçiliği ve bayrak aşkıyla meşhurdur!! Hain barındırmaz