Erzurum Haber Girişi : 13 Aralık 2016 15:57

Erzurum'da teröre tepki yürüyüşü

Erzurum'da teröre tepki yürüyüşü
Erzurum, Atatürk Üniversitesi öğrenci konseyi tarafından kampüs içerisinde teröre tepki yürüyüşü düzenledi.
Erzurumajans-Erzurum, Atatürk Üniversitesi öğrenci konseyi tarafından kampüs içerisinde teröre tepki yürüyüşü düzenledi.

Bugün saat 13.00'da Atatürk Üniversitesi kampüsündeki Gençlik ve Bilim Anıtı önünde toplanan yaklaşık 2000 kişilik grup ellerinde Türk Bayrakları ile, 'Vatan sana canım feda', 'Ne mutlu Türküm diyene', 'Ya Allah Bismillah Allahu Ekber', 'Polise uzanan eller kırılsın', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atarak kampüs içinde bir süre yürüyüp aynı yere gelerek basın açıklaması yaptı. Öğrenci Konsey Başkanı Abdulkadir Gökcan, 'terör örgütlerine karşı dik duracağız. Yılmayacağız, yıkılmayacağız. Kanımızın son damlasına kadar Türk milletinin huzuru refahı bütünlüğü için savaşacağız. Türkiyeyi böldürmeyeceğiz daha çok birbirimize bağlı olacağız. Bu görevde biz gençlere düşüyor. Biz de bu konuda ne kadar duyarlı olursak şehre o kadar da yansır. Diğer bir konu ise Halep ve dünya üzerinde zulüm gören Müslümanlar. Halep te her gün çocuklar katlediliyor. Ninnilerle uyutulması gereken çocuklar kurşunlarla susturuluyor. Suriye'de savaşan Türk ordusunun sonuna kadar yanındayız. Dünyada akan Müslüman kanının hesabını soracağız. Buna dur diyeceğiz. Kimse sessiz kalmayacak. Elbetteki bu savaşların sonu refahtır" diye konuştu.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş sonrası öğrenciler sessizce dağıldı.





Zafer KUMRU/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.