Bölge Haber Girişi : 27 Eylül 2010 12:51

Erzurum'a kim gelsin!..

Erzurum'a kim gelsin!..
Dünya Üniversitelerarası 25'inci Kış Oyunları'nın (UNIVERSIADE) 27 Ocak 2011 günü yapılacak açılış töreninde organizatörler Sertab Erener'in, Erzurumlular ise Tarkan ya da Hadise'nin konser vermesini istiyor.

Erzurum Ajans-Dünya Üniversitelerarası 25’inci Kış Oyunları'nın (UNIVERSIADE) 27 Ocak 2011 günü yapılacak açılış töreninde organizatörler Sertab Erener’in, Erzurumlular ise Tarkan ya da Hadise’nin konser vermesini istiyor.

Hazırlık ve Düzenleme Kurulu'na başvuran 13 ayrı firmadan bir bölümü, açılış töreni sırasında Türkiye’yi 2003 yılında Eurovision şarkı yarışmasında temsil eden ve birinci olan Sertab Erener’in UNIVERSIADE Erzurum’un açılış töreninde sahneye çıkmasını önerdi. Farklı meslek grupları ise Sertab Erener yerine Tarkan, Hadise, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Müslüm Gürses, İsmail YK, İbrahim Erkal veya Sibel Can’ı teklif etti.

Atatürk Üniversitesi öğrencileri Tarkan ve Hadise gibi sanatçıların kış oyunlarında daha başarılı olacaklarını söyledi. Eczacı Murat Tursun, ibrahim Erkal’ın adını vererek sahneye mutlaka Erzurumlu sanatçılardan birinin çıkmasını istedi. Ev kadını olan Meryem Yanık ve Muhsine Aş ise Tarkan, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Sibel Can, Müslüm Gürses’i görmek istediklerini belirtti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçakbir süre önce UNIVERSIADE Erzurum’un açılış törenlerini düzenlemek isteyen yerli ve yabancı firmaların en çok Sertab Erener’in adının önerdiklerini anımsattı. Prof. Dr. Koçakbir, “Kesinleşen bir şey yok ancak açılış programında Sertap Erener’in adı üzerinde yoğunlaşma dikkat çekti. Devlet Bakanı Faruk Özak başkanlığındaki Hazırlık ve Düzenleme Kurulu, önümüzdeki günlerde açılış ve kapanış törenlerini kimin yapacağı konusunda karar verecek” demişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.