Bölge Haber Girişi : 03 Haziran 2010 00:08

Erzurum'a yabancı yatırımcı ilgisi!..

Erzurum'a yabancı yatırımcı ilgisi!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Hollanda merkezli gayrimenkul şirketi Redevco ile Dubai Kralı'nın kardeşi ve işadamlarının kentte yatırım için incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Hollanda merkezli gayrimenkul şirketi Redevco ile Dubai Kralı'nın kardeşi ve işadamlarının kentte yatırım için incelemelerde bulunduğunu söyledi.
Erzurum’un 2011 ÜNIVERSIAD ile parlayan bir kent olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Hollanda merkezli gayrimenkul şirketi Redevco ile Dubai Kralı'nın kardeşi ve işadamlarının kentte yatırım için incelemelerde bulunduğunu belirtti.
Erzurum şehirlerarası otobüs terminalinin bulunduğu alanın yabancı işadamları tarafından incelendiğini kaydeden Başkan Küçükler, Erzurum AVM gibi ikinci bir iş merkezi yapılması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Dubai Kralı'nın da Erzurum’a geleceğini belirten Küçükler, "Dubai ve Kuveyt'ten gelen işadamları Erzurum’da incelemelerde bulundu. Zaten kardeş şehir projemiz vardı. Redevco yetkilileri ve Dubaili işadamları terminalin yeri ile ilgileniyorlar. Bu kapsamda Dubai Kralı'nın kardeşi ilimize geldi. Kralın kendisi de gelecek. Bunların hepsi davetle geliyor. Amacımız kentimizi bölgenin ticaret ve cazibe merkezi haline getirmektir." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.