Bölge Haber Girişi : 21 Şubat 2011 15:44

Erzurum'da 152 hasta Snowtrackla taşındı!..

Erzurum'da 152 hasta Snowtrackla taşındı!..
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum'da, son 1 ay içerisinde kar ve tipi nedeniyle yolu kapalı olan köy ve mezralardan 152 hasta snowtrack ve yol açma yöntemiyle kent merkezindeki hastanelere kavuşturuldu.

Erzurum Ajans- Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum’da, son 1 ay içerisinde kar ve tipi nedeniyle yolu kapalı olan köy ve mezralardan 152 hasta snowtracklar yardımıyla kent merkezindeki hastanelere kavuşturuldu.

Erzurum İl Kriz Merkezinden alınan bilgiye göre, Erzurum’da son 1 ay içerisinde 152 hastanın imdadına bölge halkının 'Kar Tilkileri' diye adlandırdığı snowtrack araçları koştu.

Kar ve tipi nedeniyle yolu kapanan köy ve mezradaki vatandaşlar hastalarının olduğunu İl Kriz Merkezine bildirdiler. Bunun üzerine İl Kriz Merkezi bilgisi dahilinde son 1 ay içerisinde 152 hasta Erzurum’daki hastanelere snowtracklarla taşındı. 152 hastanın 43’ünün doğum, 36’ının çocuk ve 73’ününde kalp krizi, beyin kanaması ve yüksek ateş gibi hastalıklar olduğu belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.