Bölge Haber Girişi : 05 Nisan 2011 12:28

Erzurum'da 20 adet tabanca ele geçirildi!..

Erzurum'da 20 adet tabanca ele geçirildi!..
Erzurum'da "Kamu Güvenliği" projesi kapsamında gece saatlerinde harabe binalar ve şüpheli görülen mekanlarda son iki hafta içinde yapılan aramalarda 20 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da "Kamu Güvenliği" projesi kapsamında gece saatlerinde harabe binalar ve şüpheli görülen mekanlarda son iki hafta içinde yapılan aramalarda 20 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince savcılıktan alınan arama kararına istinaden "Kamu Güvenliği" projesi kapsamında gece saatlerinde harabe binalar ve şüpheli görülen mekanlarda aramalarda bulunuluyor. Son 2 hafta içerisinde yapılan aramalarda 20 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda delici ve kesici alet ele geçirildiği bildirildi.

Halkın can ve mal güvenliği için çalışmaların süreceği belirtilerek özellikle uçucu madde kullanan şahısların mekanı haline gelen harabe binalardaki uygulamaların aralıksız devam edeceği kaydedildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.