Eğitim Haber Girişi : 23 Mayıs 2012 15:45

Erzurum'da aile eğitim programı

Erzurum'da aile eğitim programı
Aile Danışma Merkezi ve Ahenk Otomotiv Sanayi Limited Şirketi tarafından düzenlenen aile eğitim programına katılan kursiyerlere sertifika verildi.
Erzurum Ajans-Aile Danışma Merkezi ve Ahenk Otomotiv Sanayi Limited Şirketi tarafından düzenlenen aile eğitim programına katılan kursiyerlere sertifika verildi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, Palandöken Dağı’nda bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, aile eğitim programının 14 hafta devam ettiğini anımsatarak, toplumda ailenin önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.
Erzurum'da aile haftasının kapsamlı etkinliklerle kutlandığını belirten Aydın, ''Aile olmadan hiçbir şey olmaz. Toplumların gelişmesinde aile kavramı önemli bir yere sahip. Düzenlediğimiz eğitim programıyla bu alanda farkındalık oluşturduk'' dedi.
Aile Danışma Merkezi Müdürü Ayla Aydeniz de, eğitim programına 235 kişinin katıldığını belirterek, çocuk gelişim alanları ve bu gelişime alanlarını desteklemek için ailelerin yapabilecekleri konularında eğitimler verildiğini ifade etti.
Eğitim grubunda her yaştan kursiyer bulunduğuna dikkat çeken Aydeniz, şunları söyledi: “İlk eğitim grubumuzda babalara eğitim verdik. Bu kapsamda çalışmalarımıza destek veren firma Genel Müdürü Mustafa Turgut Yıldırım ve Genel Müdür Yardımcısı Ziya Tahtalıoğlu'na teşekkür ediyoruz. Sahip olduğumuz medeniyet mirası içinde aile kurumu öncü ve belirleyici bir değere sahiptir. Aile içinde tesis etmeye çalıştığımız karşılıklı hak ve sorumluluklar açısından bengin bir kültürel mirasa sahibiz. Evrensel bir kurum olan aile, yapısal özellikleri, geçirdiği değişim evreleri karşılaştığı sorunlar bakımından temel bir çözüm ünitesidir”
Ahenk Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Genel Müdürü Mustafa Turgut Yıldırım ise firmalarının sosyal sorumluluk çerçevesinde aile eğitim programına destek verdiklerini belirterek, böyle bir eğitim programında yer almanın ayrıcalığını yaşadıklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından aile eğitim programına katılanlara sertifikaları verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.