Erzurum Haber Girişi : 23 Kasım 2012 10:15

Erzurum'da anne ve kızı suçüstü yakalandı

Erzurum'da anne ve kızı suçüstü yakalandı
Erzurum’da 85 TL karşılığında kızını erkeklere pazarlayan anne, müşteri kılığına giren polis tarafından suçüstü yakalandı.
Erzurumajans-Erzurum Emniyeti'nin aldığı bir istihbarat doğrultusundan gerçekleştirdiği operasyon herkesi şaşkına çevirdi. Kentte yaşayan bir kadın öz kızını para karşılığı erkeklere satıyordu.

85 LİRA KARŞILIĞINDA ÖZ KIZINI PAZARLADI

Aldıkları istihbarat bir kadının öz kızını para karşılığı sattığı yönündeydi. Bu sebeple polisler müşteri kılığına girerek şikayet edilen kadını buldu ve operasyon başladı.

Gerçekleştirilen operasyon sonrasında 85 TL karşılığında kızını erkeklere pazarlayan anne, müşteri kılığına giren polis tarafından suçüstü yakalandı.

OPERASYONUN DETAYLARI

Olay, önceki gece Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Bir ihbar üzerine harekete geçen Erzurum Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, N.G. isimli kadının öz kızı E.G'yi para karşılığı erkeklere pazarlayarak fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine müşteri kılığına giren sivil polis ekipleri, bahse konu kadın ile fuhuş pazarlığı yaptı. Bir otomobille gelen E.G., müşteri sandığı polislerle bir süre görüştü. 85 TL karşılığında anlaşıldı, para ise otomobilin içinde bulunan E.G.'nin annesi N.G.'ye verildi.

Fuhuş yapan kız ile kızını para karşılığı erkeklere pazarlayan anne, parayı aldıktan sonra polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Anne ve kızının emniyetteki sorguları sürerken, bugün adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ergün 01 Ocak 1970 02:00

    Arkadaş hem bu güzelim memlekete öğrenci olarak geleceksin her türlü imkandan faydalanacaksın hem de bu yörenin tertemiz yüreğine sahip halkı aşağılayacaksın..Yok öyle YAĞMA okuduğunu zanneden sevgili kardeş okuyarak ufkunu geliştirememiş olman büyük kayıp senin için şayet seni ayıplayamıyorum neler yaşadığını bilmediğimden EMPATİ kurmam imkansız.Fakat şunu bilmen şart insanları eleştirmeden hayat tarzlarına ve yaşam şekillerine bakıp o kişilere YOBAZ diyenler kendi öz eleştirilerini yapmayıp aslında içlerinde bastırılmış olan BAĞNAZ fikirleri ÇAMUR AT İZİ KALSIN düşüncesiyle yaşayan ANTİSOSYAL kişiliğe sahip insanlardır.Umuyorum sen bu kategoriden kurtulursun kardeşim ve öğrenciyim demişsin sana naçizane tavsiyem ÖĞRENECEĞİN çok şey var hayatta ama önce NEYİ NASIL ÖĞRENECEĞİNİ BİL ve BİLMEDEN KONUŞMAK AHMAKLIK aynı şeyi TEKERRÜR etmek APTALLIKTIR....diyerek SAYGILARIMI sunuyorum yazdıklarına saygılıyım fakat eleştirilerimi dikkate almanıda Temenni ediyorum.

  • ERol 01 Ocak 1970 02:00

    BU İŞLERİN İLİ İLÇESİ DİNİ RENGİ OLMAZ ARKADAŞLAR HER İLİN KENDİSİNE AİT GÜZELLİKLERİ VARDIR BU ŞAHISLAR BÖYLE BİRŞEY YAPMIŞSA ONLARI BAĞLAR BİR İLİ BAĞLAMAZ ONLARI DA ALLAH İSLAH ETSİN.

  • çok görmemek lazım 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum`un yobaz halkına bunlar haktır. Konuşmayı beceremeyip iki kelimeyi bir araya getiremeyen, karşısındakine sevgisi saygısı olmayan, öğrencilere ahlaksız şerefsiz sapık gözüyle bakan, çıkar ilişkisinden zevk alan Erzurum halkı ben bir öğrenci olarak kötüyüm siz fazla iyisiniz.

  • ahmet cesur 01 Ocak 1970 02:00

    kji,lkdsfg2 ulan .... çocuğu bunu yapan kanı bozuk senin gibi birisidir bu tipler genelde sizlerden çıkar çünkü her türlü gayrimeşru işler bakın etrafınıza sizdedir biraz araştırırsan o da senin gibi kji kanı bozukun biridir..

  • cem sarıçam 01 Ocak 1970 02:00

    Açlık, işşizlik , abazanlık ve sevgisizlik bu hale getirir.

  • Aytekin 01 Ocak 1970 02:00

    haaaaaaaaa.....ahaaaaaaaaa organize işler bunlar haaaaaa...

  • oktay çınar 01 Ocak 1970 02:00

    kji,lkdsfg işine bak sanki senin hoşuna gidiyor yakışmıyor her kimsen erzurum un adına yakışır şey degil bu rezillik sadece

  • ahmetpolat 01 Ocak 1970 02:00

    RABBİM ISLAH EYLESİN ZANNETMİYORUM ÖZ KIZI DEĞİLDİR .BELKİDE ÖYLEDİR . İNSANLAR İSLAMİYETTEN UZAKLAŞTIKÇA İŞTE BU HALE GELİVERİYORLAR.NE TOPLUM OLMUŞUZ VAY BEEE.

  • kji,lkdsfg 01 Ocak 1970 02:00

    yakışırr erzuruma